Tuesday, August 23, 2016

Kalau Dah Namanya Pompuan (^_^)

Salam semua
Ni kisah aritu(lama dahhh..)
G mall dgn My IMAM & anak...saje window sopink kata org
Adik singgah kt POPULAR cari buku
Tetiba ibunya trrrrnampak la plk kedai nih!
Wah!! Wah!!....ada senangg dalam hati lar..tpt best ni
Pujaan hati org pompuan..tak gitu??hehe
Jenuh ler memusing kat dlm tu
Rambang mata negok...semuaa lawo2..xde yg tak lawo
Duitnya pon lawooo jgk!
Atie xde la sopink sakan...beli bunga dgn crochet alas meja
Tu pon dah happy sgt!!


Monday, August 22, 2016

APAK OPERATION MATA ..KALI KE 2

Salam semua
Alhamdulilah...pada 11/8(12tghari)
Apak pon dah slmt menjalani laser mata yg ke 2(mata blh kanan)
Pada yg pernah bc n3 atie dulu
Apak pernah laser kali 1 kat klinik yg sama pd 24/11/2015
Alhamdulilah ada rezeki
Utk laser mata blh kiri plk....semoga lps ni mata Apak makin terang
Senang bc baca Quran,buku2 agama,suratkabar & tgk TV
Lega rasa hati semuanya slmt & dah pon selesai
Lbh lega atie lar
Sbb atie yg uruskan semua utk Apak
Buat pon kat Klinik Pakar mata di Teluk Intan....dkt dgn rmh atie
Trcapai la hasrat kami adik beradik 
Nk tgk Apak lbh selesa..xde lg masalah mata.....seblm ni kaburrr jer

(Gambar tahun lps)

Apak seblm di laser matanya...selpie dulu..hehe

Penghantaran Hadiah Pemenang GIVEAWAY(Maaf Lewat..Demam)

Salam semua
Maaf br bersiaran...baru baik demam..cuma batuk2 jer yg tinggai lg
Maafkn atie 
Baru arini sempat post hadiah2 utk pemenang2 GA
Dan hadiah dr penaja pon ontway jg
Detail korang atie dah send kat penaja yer..semoga sbr menunggu
Hemm..bkn mudah nak handle Giveaway tmbh2 atie yg sibuk ni
Kesabaran korang amat2 atie hargai
Pasni klu nak buat GA lg
Kena tgk masa & kelapangan atie..klu tak jd cam GA ni ler
Maafkn atie sekali lg
Jangan korang serik join yer...

© Azatiesayang | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™